reisleiderrob.reismee.nl

De zomer van 2011

De zomer staat weer voor de deur.

Nadat het werk als vertegenwoordiger (advertentieruimte verkopen) op dit moment nog niet voor mij bleek weggelegd heb ik besloten nog een zomer reisleiding op me te nemen.

De heuse GOGO trainingsweek (van 2-7 mei) was weersúper gezellig: het weerzien metveel oud-reisleiding en de eerste kennismaking met gezellige 'nieuwelingen' op het super-de-luxeKNVB-complex in Zeist.

Op de donderdagavond werd de indeling voor de bestemmingen bekend gemaakt wat zorgt voor een gespannen sfeertje binnen de groep van 122 gezellige reisleid(st)ers.
Want: wie gaat waar de zomer van zijn leven hebben?Bij wie kom ik in het team? Heb ik eigenlijk wel een team of mag ik'alleen' naar bestemming?

Met de geweldige, onuitwisbare herineringen aan vorige zomer (Sunnybeach, Bulgarije) in mn rugzak/koffer zal ik deze zomer afreizen naar Spanje: Lloret de Mar!

Lloretis de állergrootste GOGO-bestemming deze zomer wat betekent dat we op dit moment met 6 reisleiders en maarliefst 14 reisleidsters zijn! (+erkomt nog 1 reisleid(st)er bij = 21 in totaal)

De eerste indrukken zijn bijzonder positief!Het heeft er alle schijn van dat dit een onwijs gezellig, leuk, hecht en sterkteam is/word!
Met daar aan ten grondslag een goede opbouw: veel leuke, gezellige eerste jaars reisleiding, wat ervaren krachten en2 super enthousiaste en ervaren eindverantwoordelijke in Mitchel en Kim.

Dinsdag 31 Mei zal ik Nederland dus wederom verlaten voor een lange zomer zon, zweet,feest, jongeren en weinig slaap.

Ohja Sunnybeach is dit jaar van 7 naar maarliefst 12 reisleiding gegaan. Toch ergens een compliment

Haagse Joop

Hoi Rob,

Wat een avonturen staan je weer te wachten in Espagna! Als je vertrek zijn er twee Koedijkers in Espagna, jij in het Lloret en Wim in op weg naar Santiago de Compostella voor de laatste kilometers.

Met genoegen kijk ik weer uit naar je prachtige verhalen. Heel veel S6 en plezier in Lloret!

Joop

Carla

Oh, oh, ben ik ook geweest in 1976! Wat een feest!
We wensen je veel plezier. Groeten Willem en Carla.

Disteltjes uit Koedijk

Ha rob!
Heel veel plezier daar, allereerst natuurlijk goede reis naar lloret de mar.
Gedraag je (je weet wat we bedoelen)!
En laat Nine even weten als je weer een meisje aan de haak hebt geslagen die op het TIO studeert in Amsterdam! (je weet wat we bedoelen)!

Groetjes, de Disteltjes

Dikzak

jaja, eindelijk is het weer zover! Meneer de reisleider is back.... met een team vol mooie meiden, wat wil je nog meer?! Gedraag je wel een beetje aub, ze hoeven niet alle 14 uit elkaar getrokken te worden! (let op hoeft niet). Heel veel plezier en je weet ik kom nog wel even een paar x langs om je gezelschap te houden

Willem en Carla

Zo jongen op plaats van bestemming? Hoop dat de reis goed gegaan is! Geniet lekker in Lloret en ja dat van die meiden, moet je zelf maar uitzoeken!HIhi.
Knuffel van je ouwe tante.