reisleiderrob.reismee.nl

Time of my Life

Zo´n 24 uur ben ik verwijderd van het einde. Een nieuw hoofdstuk van het reisleiderschap is bijna af; Het is weer snel gegaan en het was wederom een onvergetelijke tijd aan de Costa Brava! Wat heb ik weer genoten en gelachen de afgelopen maanden in deze onwerkelijke wereld van feesten, zon, gezelligheid en massaliteit!

Lloret de Mar zal altijd een geweldige bestemming blijven; de grootste feesten (Totally Summer), beste discotheken (Tropics, Bumpers, St. Trop), massa´s vakantievierders en de onaflatende zonneschijn. Maar wat dit seizoen wederom tot zo´n groot succes heeft gemaakt is het team. De sfeer was familiair. De dames die verantwoordelijk zijn voor de selectie van het grootste GOGO team van 2012 hebben, net als vorige zomer, weer een geweldige mix aan kwaliteiten samengezet!

De sfeer bepaal je als team zelf: iedereen is er verantwoordelijk voor. Alleen denk ik dat één topper in het bijzonder dit alles mogelijk maakte: Monique. Zij heeft de extreem hoge kwaliteit van Kim & Mitchel (eindverantwoordelijken GOGO Lloret 2011 red.) doorgezet. Alles was tot in detail geregeld. Van een heldere/kloppende planning (het is nogal wat om 18 reisleiders aan te sturen), tot het op een plezierige, relaxte, gezellige, rechtvaardige manier van het team aansturen en al het andere dat erbij komt kijken. En dat allemaal met ogenschijnlijk veel gemak.

Naast dat de zomer weer een berg onvergetelijke herinneringen en foto´s heeft opgeleverd heb ik ook weer een hoop geleerd. Van situaties die zich voordeden, van collega´s, van mezelf. Er waren goede gesprekken en op rustige momenten bladerde ik m´n in de loop der jaren verzamelde blaadjes van de coachingskalender door (of psychologie magazine).

Het besef dat het einde nadert is aan de ene kant erg jammer, aan de andere kant: er staat ook weer een hoop moois voor de deur: het weerzien met iedereen in Nederland, verslag doen van AZ, colums schrijven, zelf voetballen, hét jaarlijke dorpsfeest (Gondelvaart), de zoektocht naar nieuwe inkomstenbronnen, een nieuw radiostation. En dat alles met een lach op ´t gezicht terugdenkend aan wederom een on-ver-ge-te-lijke zomer!
Dank aan iedereen.

Gogo/X-travel Argeles

Hoi Rob,

wat leuk om te lezen. Helaas kom ik er pas achter bij je laatste verhaal, maar zo te horen hebben jullie het daar in Lloret zeker naar je zin gehad.

Jammer dat het seizoen voor jou binnen enkele uren ten einde komt, ik mag nog een paar weken met de zomer voorbij als geweldige afsluiter!

Goede reis terug en misschien tot ooit!

Kelly

Rinie

Ha die Rob,

Het is goed om te lezen dat je het als hardwerkende reisleider weer prima naar je zin hebt gehad. Misschien zou je hier toch iets blijvend van moeten maken. Wie weet groei je dan ook uit tot een 'Monique', als je dat zou willen natuurlijk. Voor straks een goeie reis terug en wie weet zien we jou weer op je verjaardag.

Groeten,
Rinie