Home Again
Met de koffers in de hand werden de trappen van het typisch Spaanse huis bestegen. Het pitoreske reisleidingpand in Lloret de Mar was, op de Sunweb-dames op de 1e etage na, al bijna een jaar niet meer bewoont. Ik arriveerde vol herinneringen van afgelopen zomer in een leeg pand samen met Nicole, Monique, Chantal en Koen. Een dag later kwamen daar Laura & Stefan bij. Teun en Mark zijn op doortocht naar Salou maar zullen ons niet verlaten voordat de eindexamenweken zijn geslaagd!

De eerste dagen stonden in het teken van Lloret ontdekken; Waar onze accomodaties en de kroegen/discotheken zijn, busroutes langslopen, kennis maken met iedereen met wie we samenwerken (voor mij was het een leuk weerzien met veel oude bekenden), zien hoe het er aan toe gaat op de luchthaven en tijdens de daarop volgende bustransfer.
Verder hebben we de eerste activiteiten reeds gedaan met de aanwezige reisleiding; het is wel handig om te weten wat je aanbied aan de jongeren. De Catamaran Relaxing Cruise was weer erg gezellig en zoals de naam al doet vermoeden…relaxed!

Ook kunnen we na donderdag beamen dat Barcelona nog steeds een ongelooflijk mooie stad is. Tussen alle ontdekkingstochten door hebben we vele malen de welkomstinfo’s geoefend. Dit is een zeer belangrijk contactmoment met de gasten voordat ze los worden gelaten in de discojungle genaamd Lloret de Mar.
Er is met dit super gezellige team een hoop afgelachen met als middelpunt vol humor m’n roommate Stefan. Een buikspierpijn heeft zich de afgelopen week meester gemaakt dankzij onze eigen Mr. Bean/Tom Green; de droogheid druipt er vanaf.

Na een dolgezellige eerste week heeft iedereen zoiets van ‘Let the game begin!’
Het is nu tegen half 2 in de nacht dus over een paar uur gaat het dan écht gebeuren; de eerste (en grootste) aankomstdag van de eindexamenweken zal dan aanvangen…
Good luck, bro :-)
Hoi Rob, hoop dat het weer beter is dan in Koedijk!! Brr vanmorgen regen en koud! Heb lekker uitgeslapen en nu maar even dikke sokken en een plaidjee om! Denk dat het in Lloret wel beter is! Liefs van ons! XXX