Opstart problemen?
Het is de afgelopen tijd gemoedelijk in Lloret de Mar. We zijn door de komst van de gezellige Loesje en Renee gestegen naar het imposante aantal van 20 reisleid(st)ers voor GOGO in Lloret de Mar. Slechts 1 schakeltje ontbreekt nog in dit grootste GOGO-team deze zomer: Sophie. Met haar aankomst komende week zijn we compleet om de massa's Nederlandse gelukszoekers op hun wenken te bedienen op party bestemming numero uno!
Naast dat de afgelopen weken de reisleiding is binnen gedruppeld is ook het personeel van ‘The Dutch' aangekomen. Je kunt duidelijk merken dat deze leden op hun coolheid zijn gescout want dit zijn op t eerste oog de grootste party-figuren die Lloret ooit heeft gezien: Dj Izzy en barpersoneel Desiree, Wilco en Alex zijn de gezelligheid (en vakbekwaamheid) zelve en we zien ze dan ook bijna dag en nacht. The Dutch is een zaal in discotheek Tropics; het is de bedoeling dat dit dé huisbar (waar alles gebeurd) van onze gasten gaat worden deze zomer.
De afgelopen dagen is mij de kans geboden om een leuke bruintint te ontwikkelen op de uitgelezen manier: de Beachparty en de Catamaran Relaxing Cruise. Dit zijn twee van onze tóp activiteiten die als reisleider ook ‘niet vervelend' zijn om te begeleiden...Bruin bakken op een catamaran of strand omringd door gezellige collega's en gasten: er zijn ergere dingen...
Ook leuk aan Lloret de Mar is dat je de gezellige buren van Blanes, Malgrat en Callela ook regelmatig ziet. In het team van Blanes zitten namelijk enkel leuke meiden en coole dudes, waaronder Michaël. Met Michaël heb ik vorig jaar een onvergetelijke zomer beleefd in Sunnybeach, Bulgarije. Hij is werkelijk waar nog geen haar veranderd: nog steeds onnavolgbaar, weird en zeer geliefd onder collega's en gasten. Kortom: nooit vervelend om hem (of een andere Costa Brava collega) aan te treffen op een Beachparty of feestavond!
Het voelt de afgelopen tijd dus alsof ik zélf op vakantie ben: een onvergetelijke tijd met (te) veel gezelligheid, strand, chillen, uit-eten en stappen met collega's. Vanaf zaterdag gaat het échte ‘werk' beginnen: het hoog seizoen. Wij zijn er klaar voor, klaar voor een onvergetelijke zomer!
Klinkt top man! Zusje gaat over twee weken die kant op geloof ik. Geniet er van man! Xx
Hee Rob, leuk om te lezen.. Welke Izzy is dat? Komt die uit regio Eindhoven?? Doe m dan de groeten!
Hey rob leuk verhaal heel vervelend om daar te zijn hahaha hoop dat je het naar je zin heb daar man jij bent zowiezo iemand die het party gehalte hoog houdt en die niet vies is van een flink portie gezelligheid ik kan het weten hahaha ik spreek je nog
Hoi Rob, vandaag is de zomervakantie in Nederland weer van start gegaan. De eerste 750.000 zijn onderweg. Gelukkig voor jou niet allemaal richting Lloret, maar je zal het inderdaad flink druk gaan krijgen. Jij als inmiddels ervaren reisleider wordt daar natuurlijk niet warm of koud van en weet zelfs daar nog een feestje van te maken. Buffel ze en veel plezier.
Alleen je vader en moeder zijn er nog niet! Ome Wim is gevallen en heeft een flink dik blauw gezicht. Verder zitten we lekker en gan we samen genieten. Het weer is hier niet zo! 18 graden en af en toe spetterd het! Nou jij veel plezier en geniet lekker! Je vader en moeder komen net binnen, ik ga drank in schenken! XXX
Yo Bro! Na het opwarmertje dan nu het echte werk hè :-) Thx voor de kaart trouwens. Om er even kort op in te gaan: mijn interrailtrip was echt top :-) maar jij begrijpt natuurlijk ook dat ik hier niet hele verhalen op jouw reisblog ga lopen kladden, dus dan spreken we gewoon een keer af nadat je terug bent. Ik kan donderdag mijn fotoalbum al ophalen bij de hema, dus die neem ik dan mee als we elkaar zien. cheers!