Back to reality
Er zijn nogtwee tickets over: eenkaartje voor de Spaanse supercup...Barcelona - Real Madrid (heenwedstrijd 2-2)en een vliegticket. Over 24 uur zal ik weer opNederlandsebodemstaan (9.10 vertrek vanaf Gerona - 11.20 aankomst Schiphol. HV5764).
En dan is alweer een legendarische zomer ten einde gekomen. Alhoewel...er zijn door mij alleen al zo'n 5000 foto's diedoen herinneren aan een gouden tijdperk aan de Costa Brava!
Conclusie na ruim 2,5 maand Lloret de Mar: een tóp bestemming om als reisleider te verblijven! Alles is hier super goed geregeld door area-managers Sandra & Hoite (die altijd in de buurt zijn).
Verder gaat mijn grootste compliment uit naarons team. Het allergrootste GOGO-team éver is overeind gebleven!19 reisleid(st)ers vakkundig aangestuurd door Kim & Mitchel. En ík heb daar deel van mogen uitmaken.
Deze zomer zal me nog heeeeel lang bij blijven!
In Nederland staat gelukkig ook meteen alweer een mooi gevuld programma klaar:
Radio maken, (beker)voetballen, dorpsfeest (Gondelvaart), verslag van AZ-Nec,UvA intreeweek presenterenen 1 Oktober langs bij de NOS
Yo Bro, zie je vrijdagavond/zaterdag op Gondelvaart. Goede vlucht! cheers
He Rob, gezellig, als je weer thuis in Koedijk komt!
En kom snel weer eens langs om te vertellen over de dingen die je niet op face-book kon zetten, ha ha.
Goede thuisvlucht en tot gauw! Groetjes.
Hoi Rob, zojuist hebben wij in de herhaling jouw uitzending van de klusjesmannen gezien. Afgelopen zondag was geloof ik de eerste keer dat dit werd uitgezonden. Ik heb je moeder ook nog even ingeseind, maar helaas kwam je daarna niet meer in beeld. Gelukkig heeft ze programma gemist, maar ook op www.klusjesmannen.nl is de iutzending nog te zien. Ze gaat zeker kijken. Goeie thuisreis en we zien je waarschijnlijk wel met je verjaardag. We zijn erg benieuwd naar de foto's. Groetjes.
Lieverd ik zie je vast deze weeek en ben blij dat alles super was!! Zal blij zijn je weer een knuffel te geven! Goeie reis naar huis en ik zie je !!!!! XXXXX
Be3ste Rob,
Wij zijn blij ,dat jeweer gezond thuis gekomen bent.
Je hebt weer genoeg om je druk over te maken ,
met al die wedstrijden en de gondelvaart.
Groetjes; Opa & Oma Tebbe.
lieverd!!waarom is je hyves weg?ik kan je niet meer vinden what's happend?
kussie