Waarom zou je reisleider worden?
Ik denk dat uit al mijn verhalen en foto's van de afgelopen twee zomers wel is op te maken dat je verzekerd bent van een onvergetelijke TOP zomer als reisleider!
Reisleid(st)er zijn is een en alplezierhebben onder de buitenlandsezon. Je bouwt niet alleen een gezellige relatie op met je mede-reisleid(st)ers maar ook met veel andere ‘plezierzoekers’: collega-reisleiders van andere organisaties(uit andere landen), (bar)personeel, managers, beveiligers, dj’s en niet te vergeten met je gasten…de jongeren die komen voor eenonvergetelijke zomer.

Wat wil je nog meer? Vakantiegangers geven hon-der-den euro’s uit om één of twee weekjesin het buitenland te zijn. Als reisleiderverdíen je geldén mag je ook nog eens 6 tot 10 weken op eentropische bestemmingverblijven!

Jij bent namelijk 24 uur per dag bezig om het de gasten aan niets te laten ontbreken.
Waar de gasten uitslapen en op het strand liggen bruin te b(r)akken onder het genot van een pilsje ben jij je administratie aan het doen, geef je net een welkomstinfo voor een nieuw aangekomen groep gelukszoekers of ben je dingen aan het regelen/oplossen. Want bezopen/laveloze tieners willen nog weleens iets vernielen of onderkotsen…
Ook in de nacht kan je gebeld worden door je gasten omdat er problemen zijn.
En omdat jij die coole dude of die sexy chick bent wil iedereen altijd álles van je weten, ook op momenten dat het je even niet uitkomt omdat jij druk bezig bent. Het kan leiden tot jaloers gedrag.
Je rent, vliegt en zweet de hele dag in de rondte. Eten zit er dan ook niet altijd in en elk ogenblik van rust dien je volledig te benutten aangezien het doorgaans geen lange slaapnachten zijn.
Geen dag is ook hetzelfde. Je kan de ene ochtend al om 6 uur naar de luchthaven moeten (terwijl je net tot 2 uur een kroegentocht hebt geleid) en de andere dag kan je misschien wat uurtjes doorslapen en heb je een chill middagje op een relaxing cruise.

Wat uiteindelijk overblijft zijn deherinneringen enhonderden (of in mijn geval duizenden) foto’s van té gèkke momenten die je leven lang bijblijven!

Hoe je reisleider kunt worden? Simpel.
Meld je aan viahttp://reisleiding.gogo.nl/ (er is ook altijd plek voor stagiares!)
Weet wel: als JIJ wordt verkozen tot reisleider ben je absoluut eenbevoorrecht mens. Velen willen dé job, alleen zijn er helaas niet oneindig veel reisleiders nodig...
Meer weten over het reisleiderschap? Spreek me aan op facebook, wie weet kan ik wat voor je betekenen!
De selectiedagen zijn reeds begonnen dus wacht niet langer en beleef de zomer van je leven!
De zomer van 2012...JOUW zomer?!
Zomerse/zonnige groet,
Rob Mooij

Rob junge ouwe struikrover!! goed idee man, voor de ch....ss haha llkkr bezig vriend!