Lloret de Mar -part II
05 mei 2012
🇳🇱
vanuit Nederland
Afgelopen week was het weer zover: de legendarische trainingsweek van GOGO op het KNVB-complex (volgens Henk, onze gezellige buschauffeur, was het in Austerlitz...de site van KNVB geeft Zeist aan).
De luxeuze week is voor nieuwe reisleid(st)ers bedoeld om klaargestoomd te worden voor het veelzijdige, zware, verantwoordelijke en bovenal geweldige werk als GOGO'er. Voor oud-gedienden* geldt deze week als meetingpoint voor het weerzien met veel oude bekenden.
*Reisleiding die al minimaal 1 zomerseizoen heeft gedraaid
De lach kan niet worden weggewerkt wanneer de vele zomerse avonturen komen bovendrijven. De lach wordt alleen maar erger als meester-clown Jeroen Borghs & Tony van Noije je buurmannen zijn in de gymzaal voor het oefenen van de GOGO-dansjes voor deze zomer (Michel Télo, 'Hangover' van Taio Cruz en 'Ik neem je mee').
De vrijdagavond hebben we het maar niet over, die was méér dan super gezellig en wazig voor 99% van de aanwezigen (gratis drank + laatste avond + the Partysquad). Kortom vandaag zeer brak en moe, maar zwaar voldaan!

Net als afgelopen zomer mag Lloret de Mar zich weer klaar maken voor een mooi, gezellig en grooot team (19): Adrienne, Angela, Sofie, Leroy, Karlijn, Stefan, Nicole, Kenson, Maud, Cynthia, Rosan, Michaël, Rens, Annemiek, Laura, Angelique & Chantal onder de zeer deskundige/ervaren leiding van Monique. Mijn 'rol' is 2e eindverantwoordelijke (schuin onder Mo).
Kortom deze 13 dames en 6 heren gaan er voor zorgen dat een ieder die met GOGO naar Lloret de Mar heeft geboekt de tijd van zijn leven krijgt. Het wordt wederom een onvergetelijk mooie tijd, voor iedereen. Ik kan niet wachten om te vertrekken (vrijdag 25 mei 12.20).
Reisleider Rob = BACK!
*Reisleiding die al minimaal 1 zomerseizoen heeft gedraaid

Reisleider Rob = BACK!
06 mei 2012, 12:03
Ha Bro :-) ben weer benieuwd naar alle verhalen dit zomerseizoen. Wordt vast weer smikkelen en smullen geblazen. Veel plezier en succes daarzo! cheers,
ps.: ik heb nog een nieuw talentje gespot voor een live optreden in je radio show, maar daar hebben we het nog wel over ;-)
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}