reisleiderrob.reismee.nl

Daar gaan we

SunnyBeach here we come!

Morgen is het zover. Om 16 uur gaat het vliegtuig zijn weg op de startbaan van Schiphol proberen te vinden richting het luchtruim. Een uurtje of 3 later zal ie ergens in Bulgarije uit de wolken komen om Kim (een van mn 5 collega's) en mij de zomer van ons leven te bezorgen. En met ons alle gasten die zo slim zijn geweest om SunnyBeach te boeken bij GOGO...

Wat zijn mijn verwachtingen? Reisleider...wat is dat en wat doet ie precies? We kennen m allemaal als iemand die vol enthousiastme zijn gasten vermaakt, ook als ie 's ochtends vroeg met een kater (na een kroegentocht) een nieuwe lading onwetenden gaat ophalen van het vliegveld...

Het is volgens mij 2 maanden lang lol, volgens oud reisleiders die ik heb gesproken en gehoord over hun ervaringen is het 'de tijd van je leven'. Maar natuurlijk is het niet alleen welkomstinformaties geven aan de zojuist gearriveerde (puberende) melkflessen, mensen ophalen van het vliegveld, met kroegentochten voorop gaan in de strijd tegen de drank (en de vrouwen).

Je moet 24 uur per dag paraat zijn. Middagje op het strand om lekker bruin te worden zal er weinig bijzijn, ja in t begin wellicht. Zeker van half Juli - half Augustus niet (het hoogseizoen met de bijbehorende mensenmassa die dag en nacht vermaakt moet worden) .

Er zullen overboekingen zijn, vertraging met de vliegtuigen, teleurstellingen over geboekte activiteiten, ruzies onderling, zeurende gasten,afpersingen door de mafia,gasten beroofd worden of erger: in het ziekenhuis belanden. Dan zijn wij (mn 6 teamgenoten/collega's en ik) het aanspreekpunt. Dag en nacht. Wij/ik moet(en) het oplossen!

Het gaat allemaal gebeuren, evenals de dagelijkse feesten en activiteiten onder een warm zonnetje.

Ik ben vooraf van mening dat het één groot feest word. Het team is op t eerste gezicht geweldig. De bestemming (inclusief het weer en de discotheken) ook.Het word zwaar werken en weinig slapen, maar alles gaat met een lach gebeuren. Deze lach zal ook nog maanden (zo niet jaren) bijonze gasten op het gezicht verschijnen als ze terugdenkenaan de zomer van 2010...

De zomer van SunnyBeach Bulgarije!

Chris Wobben

Welnu reisleiderrob,

Ik zal onze slechtziende amigo's bij AZ op de hoogte houden van je capriolen! Zullen ze vast waarderen.
Veel plezier, mijn waerde collega!

Er staan volgens mij nog heel wat bloemetjes binnen die per direct buiten gezet moeten worden.

Oh ja, over het plukken der bloemen; dat moet natuurlijk wel 'save and sound' gebeuren, hahahaha.

Have fun @the Black Sea!

Marloes

Hey lieverd.
Mooi verhaal! Het kan niet missen dat jij een super tijd tegemoet gaat. Heeeeeeel veel plezier en doe rustig aan he.
X

Marianne

Robbie! Have fun en geniet! Doe ook een beetje voorzichtig he;) !

Kuss

Thomas

Woehoe!!

Christien en Arne Distel

Hey Robbie,Ik hoop dat je een goede vlucht hebt. Ben heel benieuwd naar je verhalen en foto's en ik hoop dat je een toptijd hebt daar! Rustig aan(je begrijpt wat ik bedoel)en verder heel veel plezier.We horen, groetjes uit Koedijk.

BacoMeister

Mijn allerbeste vriend,

Heb je net even live gevolgd via http://casper.frontier.nl/eham/ om te kijken of jouw vlucht echt wel zou gaan opstijgen met zoveel vreugde aan boord ;-).
Geniet van alles en iedereen en als je weer terug komt staat er een flesje bij de aankomsthal te wachten op je !!

Dikke koesssss XXX

Marco

Rob,

Ik ben blij dat je het daar zo naar je zin hebt.
Hier in Nederland is het zonnige weer een beetje verdwenen en zijn de temperaturen weer normaal.
De vrouwen zijn ook nog steeds hetzelfde.

Maar wij willen natuurlijk ook wat sappige verhalen ouwe pik ouwe pijp.