reisleiderrob.reismee.nl

Operatie spatbord

Na alle regen en nattigheid van gister (en met het oog op de bewolkte en waterachtige voorspelling voor komende week) ben ik vandaag begonnen spatborden op mn fiets te monteren.

Achter ging eenvoudig: nog geen 5 min werk. Voor duurde kwartiertje...maar daarvoor moest ik mn rem losmaken...je raad het al: iemand met 2 linkerhanden (en dat zijn alle reisleiders hier) krijgt dat nit meer goed, dus nu loopt t remblokje aan en moet ik dus zwaar trappen. Maaaar de spatborden zitten erop!

Verder is het nog lekker rustig. Gister gratis avondje in SLAM Café gehad met alle reisleiding, ook van concurrent Beachmasters...mochten we an publiek ons GOGOdansje doen...dat wij wonnen kwam niet door mij)

De rest van de tijd chillen we veel bij bars en eten veel gezelig samen. Verder veel op 'kantoor' hangen...kleine dingetjes doen.

Nu wat parasols wegbrengen met Riemer en dan zo ergens eten en Oranj kijken. Viva Hollandia!

Jochem

Sjakie, ik zag gister een gemiste tropische oproep ;). Klinkt allemaal leuk man, wel lekker dat je een beetje rustig op kan starten daar, dan rol je er lekker in.

Beste achterstandswijk trouwens! Zijn er ook excursies naar de opgravingen van toetanchamon?hehe.

Levi

Dude! Over niet heel lang meer staat het vol met jongeren! Goed dat ze je de omgeving eerst een beetje laat leren kennen. Je wordt omgetoverd tot een local van SunnyBeach en dan barst het los hoor!

Veel plezier nog!

Monique

Haai Rob,

Heel veel plezier,, maar dat komt wel goed geloof ik!

Liefs Mo

Grut

Mogguh Grot
Ik zit te wachten tot de andere versie volgekwakt wordt:D
Is het weer al wat beter geworden? Ik de eerste week alleen maar zon gehad, was niet uit te houden, en de 2e week wat meer bewolking met af en toe een tropische bui van 12 uur. Veel plezier nog ouwe!
x

Rinie

Hey Robje, ik zie dat je al aardig ingeburgerd bent en niet weggespoeld. De Bulgaarse biertjes smaken zeker wel goed. Je vrouwelijke collega's mogen er trouwens ook wel zijn. Nog veel plezier de komende tijd!

Chris

Hola Reisleiterubersturmbahnfuhrer!

Lekker chillen in de stilte voor de storm? Doe je goed! Vraagje; je hebt toch twee remmen? Sloop die ander er gewoon af man. Anders loop je toch ff naar de plaatselijke 'Gammanov?'

Hier begint het land langzaam echt oranje te kleuren. Circus AZ begint aanstaande vrijdag weer. Red Bull Salzburg komt op bezoek.

Veel plezier daar!

Joey

Hey Rob, zo te zien gaat et nu echt druk worden.

Hoop dat je net zoveel plezier gaat beleven, als dat wij hebben gehad.

En doe de groetjes aan je collega's.

Have fun!

Mike uit Spijkenisse je weet tochhh!

Hey Rob hoe is ut langee!!!?? Staat je snor nog voor oranje was zeker gekkehuis daar!!? We hadden er graag bij willen zijn maar gelukkig was het hier ook een goed feest!! We kijken uit naar de reunie maar dat duurt nog wel eff, maar ik beloof het je! We gaan er een goed feest van maken er!! Ik mis nog wel een paar goeie party pic's van ons op je site reisleiderROB!! Groeten aan de meiden daaro BOKSS!