reisleiderrob.reismee.nl

Klaar voor de massa

Het weer is de laatste dagen goed in Sunny Beach. De eerste week was het veel bewolkt en de straten stonden blank, wat fietsen niet tot een pretje maaktte...nu is het zo warm dat het zweten is om de hele dag van hot naar her te fietsen (in GOGO-polo met een schoudertas vol met spullen) om maar te zwijgen over de hete nachten (met bijbehorende weinig slaap)...

Inmiddels heb ik alle excursies die we verkopen wel gedaan Sozopol, Jeep Offroad, Duiken en Aquapark: je moet toch weten wat de gasten krijgen.

Het eten is veel van hetzelfde. Veel Subway-broodjes en thuis staat de ijskast gevuld met activia-producten. Zo nu en dan vluchtig een burgertje meepikken bij de Mac of een croissantje bij de NL-se bakkerij gebeurd ook regelmatig. Verder is het momenteel 's vonds nog veel gezamelijk uiteten. Daar zal echter vanaf maandag verandering in komen want dan komen er geen tientallen mensen per week aan maar honderden in 1x...dus dan is het over met de rust en pret (en het uitgebreid eten). Mn roomie Reinier is 2 dagen ziek geweest van het eten om maar te zwijgen over Lisanne (collega van Sunweb) die ik, tot zojuist,een week niet had gezien.

De afgelopen week hebben we veel de welkomstinfo geoefend, deze is opgedeeldin een algemeen deel en een activiteiten gedeelte. Inmiddels heb ikhet activiteitendeel in t 'echtie' gedaan voor 10 gasten, het ging goed volgens mn collega's die aanwezig waren.

Ook zijn de GOGO-dansjes (Gerard Joling - Ik leef mn droom & the Partysquad - Lucky Star) veel geoefend, ondanks dat de pasjes heel simpel zijn is het voor dansprinsen als ik toch elke keer weer lastig. We hebben de dansjes ook al meerdere keren gedaan voor publiek op een van onze feestavonden danprobeerde ik de mensen voormij gewoon na te doen, tot grote hilariteit van de menigte haha

Terugkomend op de feestavonden: we hebben op dinsdag en vrijdag kroegentocht, zaterdag Dutchnight, donderdag en zondag Cocktailnight en woensdag komt daar een Beachday bij...kortom eendruk feestelijk program!

Nederland hebben we 2x gekeken in Heineken House en een keer in Flying Dutchman, het zit al goed vol met Oranjetijdens de wedstrijden: erg gezellig dus! Inmiddels kent iedereen elkaar, personeel en dj's van Flying Dutchman, Heineken House, SLAM Café en de reisleiders van de verschillende NL-se organisaties, dat is erg gezellig aangezien we elkaar nu ook nog veel tegenkomen inonze vrije tijd (oa ook met stappen in Den Glade Viking, de grootste discotheek hier)

Ik ben nu 2x meegegaan naar het vliegveld, mensen weg brengen en ophalen. Aangezien het nu nog rustig is ken je iedereen die je wegbrengt en heb je gedurende de week een band opgebouwd, mensen die vertrekken balen en willen graag terugkomen en hebben het onwijs gaaf gehad. Dat is gaaf om te horen en te merken! Mensen ophalen is ook leuk, de mensen enthousiast naar de bussen wijzen en welkom heten in Bulgarije, dan zie je de lach op hun gezicht. Opvallend is dat er nu 'veel'meiden aankomen, die vinden het hoogseizoen te duur aldus collega Luben. Dus ben benieuwd hoe de verhoudingen straks liggen.

Gister hebben we kroegentocht gelopen met zo'n 100 gasten. Het was nu al gekkenhuis, zowel op straat alsin de discotheken waar we eindigden (Revolution en Glade Viking) dus ben benieuwd hoewe straks een paar honderd man bij elkaar gaan houden. Ook de eerste telefoon is 'kwijt geraakt'. Dat zal nog veel gebeuren ondanks waarschuwingen voor criminaliteit. Bulgarije is een arm land en een lamme, niet oplettende toerist een makkelijk prooi...

Ik ga nu uiteten met collega's. Aansluitend de Dutchnight, waarin Reinier, Michael en ik ons in een -veel te klein- zuster kostuum mogen hijzen...

Zoals je misschien kan lezen vrees ik de massa best wel. Het zal mega-druk worden, veel gebeuren, hectisch zijn en bovenal bloedheet en lange dagen.

Ik hou mn hart vast, denk aan de mensen in Nederland en ga er het beste van maken!:D

Rinie

Hey Robje, je bent goed bezig en die meute straks die kan je ook wel aan hoor, daar ben ik niet bang voor. Hou je taai, veel plezier en een mooie wedstrijd komende dinsdag.

Marloes

Ik ging er vanuit dat ik een mail zou krijgen als er een nieuw verhaal stond, toch maar eens kijken en dan staan er al 3 verhalen! Wellicht handig als ik mijzelf even aanmeld voor de maillijst :P
Hahahaha ik zie die danskunsten van jou al helemaal voor me! Verder klinkt het allemaal super. Suc6 met de massa die eraan komt!
XX