reisleiderrob.reismee.nl

Dubbel Drama

De zon schijnt weer als nooit te voren in SunnyBeach!

Gister voor 2e keer met Lazy Cruise mee geweest. Samen met collega's Michaël, Reinier en Angelique en een boot vol Hollandse gasten. Het was eindelijk mooi weer dus wat is er dan lekkerder dan op een relaxte boot (op het dak) wat zonnestraaltjes te pakken terwijl je word omringd door mooie (wél errug jonge) meiden en boeren...Sunnybeach vanaf het water bekijken en even weg zijn van de drukte van de straat. Voor de Lazy Cruise heb ik 3 uur lang mn geld en administratie moeten bijhouden (daar is t zondag betaaldag voor) en ik was nóg (lang) niet klaar maar gelukkig wilde Riemer voor mij alles nog even checken.

V reemd genoeg heerste er een Oranje-sfeer op de boot en eenmaal terug in SunnyBeach leek het wel op OrangeBeach. We hebben met een Nederlander of 8/900 voetbal gekeken. Wat heet, de eerste 10 minuten, toen sloegen letterlijk de stoppen door in de Iceberg (net als het ernaast gelegen Heineken House). Je kunt wel raden hoe 'vervelend' zo'n situatie is. Er brak enige paniek uit in het donkere hol, iedereen wilde naar buiten, de hekken gingen open omdat mensen niets wilde missen en dus overal over straat rende. Na een x aantal minuten waren de enig overgeblevene de eigenaar, de reisleiders, barpersoneel en wat Hollanders die de ironie er wel van inzagen...Op zo'n moment weet je niet wat er door je heen gaat. Het enige wat je kunt doen is met je handen in je haar zitten, elkaar aanstaren en het niet beseffen wat er is gebeurd. In de rust kwam de stroom weer terug en vlak na het begin van de 2e helft ook het beeld.

Zo werd het geen groots volksfeest in de voor Nederlanders afgehuurde Iceberg maar een kater voor enkele tientallen (max 150 man) die terug waren gekomen...

Verder heb ik thuis altijd de grootste lachbuien met mn roomie Reinier die al half SunnyBeach heeft afgezoend. En waarmee ik samen vaak met vrouwen flirt. Het verschil tussen ons is dat hij alles met beide handen aanpakt en ik me op de achtergrond hou. Die tijd heb ik nu wel gehad..

Vandaag een rustig dagje. Aankomsten van vanavond en vannacht voorbereid en net gezellig gelunched met collega's Riemer, Michaël en Kirsten. Zo even naar strand/aan een zwembad liggen. Kirsten wilde gemasseerd worden..

Vanavond is er Totally Summer Party (TMF) exclusief voor onze GOGO-gasten. DJ Alvaro (Nope = Dope/Sneakerz) is hiervoor overgevlogen uit Nederland. 'Helaas' mag ik een bus verslagen Hollanders ophalen van het vliegveld, dat is altijd erg leuk om ze enthousiast te maken voor de bestemming en vragen te beantwoorden! Gezellig buspraatje houden en morgen dan bij de welkomstinfo de activiteiten weer presenteren!

Gouden tijden in SunnyBeach op dit moment dus! Nog geen moment ziek geweest of naar de wc moeten rennen. Zullen het de vitaminepillen, activia ontbijtjes en de grote glazen vers geperste jus d'orange zijn die de balans brengen in een overwegend pizza/hamburger/Subway/chips-dieet?!

Hoe is de situatie in Nederland na dit verlies? En hoe is het persoonlijk met jullie? Ik hoor graag van jullie wat er allemaal gebeurd!

Keep me informed, Miss you!!!!!

littlekim538

Hee Robbie!
Leuk om je verhalen te lezen! Helemaal omdat ik vorig jaar op vakantie ben geweest naar Sunny Beach en me dus bepaalde gebeurtenissen totaal voor me zie. Haha. Dat van die stoppen doorslaan is namelijk niets nieuws, en ze leren er blijkbaar ook niets van ;)
Hier in Nederland is de teleurstelling echt heel groot , morgen wordt het nl elftal wel gehuldigd en een rondvaart door Amsterdam. Ze verwachten meer dan 1 miljoen mensen, dus dat wordt wat ;)
Nou, ben benieuwd naar je volgende verhalen :)

xxxjes Kim

Ferry

Robbie,

Mooie verhalen man!
'onze' wereld was gisteren ff totaal ingestort na de nederlaag. Zeer zuur was het :(.. Morgen toch naar a'dam om onze helden te bedanken! Inmiddels heb ik ook weer de eerste baco'tjes gedronken. Drink alleen nog maar met gelegenheden en met mate ;).

Vrijdag stappen in Eindhoven en zaterdag naar een festival daar in de buurt. Vakantie hebben we ook geboekt. Joost, Nik en ik gaan de 28ste weer naar Albufeira voor 10 dagen. Nikki is weer vrijgezel dus die moest mee ;)! Verder is het hier in Alkmaar erg rustig zonder jou en de andere!

Veel plezier en succes nog ouwe!

ltrxx

Bas

Robbie!!! Haha altijd nice op de verhalen te lezen van de reisleider!!

Ik kom volgende week woensdag jou lastig vallen, wel 8 dagen lang. Nadeeltje is wel dat ik met beachmasters.

Maar ik ga je daar zeker spotten man.

zie je volgende week man.

Later Bas

Opa Tebbe

Hallo,Rob ,en andere collega's,
Wat een toestand ,zeg!Tijdens de finale wedstrijd valt de
stroom uit ,en halverwege is het eindelijk gelukt.
Je zult het wel druk hebben met al die jongelui,als je dat
administratief moet bijhouden.
Jij bent wel de reisleider,dus niet teveel flirten,
maar wel leuk met elkaar omgaan en veel lachen,Rob !
OPA heeft 'n tegoed voor 100 foto's overgemaakt.
Dan zien wij ook eens wat van dat land en zo.
Veel succes met je bezigheden .
Groetjes ;Opa &Oma Tebbe

Jochem

Sjakie!

Klinkt allemaal goed, het is ook een beetje wat ik verwacht had eigenlijk. Het zal wel grappig zijn voor je om al die naieve meisjes te zien. Tel daarbij al die bois die hun lul achterna lopen bij op en geen enkele dag is saai volgens mij haha.

We zijn net teruggekomen vanuit België. Leuke week gehad, veel gemext/carcassond/klaverjassed/paintballed/gemountainbiked. Finale met 50 hollanders in Malmedy gekeken, helemaal kut natuurlijk hoe het afliep. Maargoed, minder erg dan als AZ verliest ;).

Inmiddels lekker in het nieuwe huisje gesettled, hoop je binnenkort uit te nodigen voor een potje pro. Fab komt morgen terug uit Spanje dus dat is wel fijn.

Stukjes zijn leuk om te lezen, hou vol zou ik zeggen.

Spreek je man!