reisleiderrob.reismee.nl

Chilling

Maandag is een rustig dagje voor ons reisleiders, vanavond worden er weer hordes gasten opgehaald van Bourgas Airport (half uurtje rijden). Maandagavond/nacht is een massale aankomst, zo groot dat íedereen mee moet van de reisleiding...Behalve 1: Rob. Ik mag namelijk DJ Alvaro (speciaal overgevlogen uit NL) aankondigen op de Totally Summer Party (groot feest van GOGO ism TMF). Dit aangezien het vorige week niet helemaal goed schijnt te zijn gegaan plus dat de manager van Orange goed te spreken was over mn omroep/opjut-capaciteiten tijdens de Dutchnights, die we ook in de Orange houden. Eenonwijse eer en geweldige ervaringdus om voor volle zalen te mogen omroepen (net als ik al mag doen bij de kroegentochten (250-350 man), cocktailnights en het presenteren van de Beachday).

De afgelopen dagen waren ook rustig en chill. Met top-collega's Reinier en Michaël lekker bij zwembad van Zornitsa, NLs-hotel met veel van onze gasten,gezeten en socializen met de gasten: erg gezellig dus. Helemaal toen ik 2 dozen met GOGO-luchtbedjes (knal geel, blauw en roze) ging uitdelen: hele zwembad was bedekt met luchtbedjes haha

Verder word ik tussen alle werkzaamheden door elke dag gebeld door Eli, de NLs sprekende Bulgaarse manager van Zornitsa voor klachten met onze gasten. Van geluidsoverlast tot een aantal deuren die zijn vernield (kosten 900 Lef) tot een meisje dat beweerde verkracht te zijn (waar mn collega Kim de hele dag voor in de weer is geweest) tot een luchtbedje dat op een neon-lamp van de onder het appartement gelegen sexshop is gegooid...hier ben ik gister 2 uur mee bezig geweest aangezien de gasten tot 2 keer toe bij hun deur werden opgewacht door 2 politie-agenten en 5 brede Bulgaren om even heel rapido 300 euro te betalen. Hierdoor waren de 10 gasten zó geintimideerd, bangen radeloos dat ze de straat niet meer op durfde. Ik heb eerst een uur met hen gepraat aangezien 9 gasten snel wilden dat de 300 euro werd betaald door de gooier en de gooier oa door zn pa telefonisch werd gesommeerd niet te zwichten voor een stelletje Oostblokkers. Je snapt hierdoor werd de sfeer in de groep niet beter. Ik heb ze gerust gesteld en ben uiteindelijk met ze langs de sexshop gegaan om te praten, die eigenaar wilde natuurlijk makkelijk geld verdienen aan de geintimideerde Nederlanders die echt op t punt stonden om te betalen. Ik heb het ze uit hun hoofd kunnen praten en uiteindelijk heb ik de baas van Zornitsa er opaf gestuurd, dit aangezien de sexshop word gehuurd van Zornitsa...Het waren bange uren voor de gasten maar uiteindelijk waren ze maar wat blij en opgelucht dat het zo is opgelost. Ze wisten niet hoe ze me moesten bedanken (zelfs om 5 uur vanmorgen in de discotheek nog), vandaag zal de rekening aanmerkelijk lager uitvallen dan 300 euro:). Het nieuwste geval in Zornitsa: poep in de lift...

Je hoort t we worden goed bezig gehouden naast alle aankomsten/vertrekken, welkomstmeetings, vouchers schrijven, inboeken, betaalmomentenen avondactiviteiten...

Nu dus aantal chille dagen gehad. Was ook wel nodig want ik zat er goed doorheen na een aantal dagen van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat in 'nette' GOGO-outfit heen en weervliegen in de zwetende hitte!

Vanavond gaan de drukke dagen (maandagnacht, donderdag en vrijdag zijn de aankomstdagen) weer beginnen en word t weer bidden tot het zaterdag is en de rust hopelijk weer enigsinds is wedergekeerd.

Tijdens de fietstochten (vooral s avonds) zet ik vaak mn mp3-speler aan om op heerlijke (rustige) muziek te denken aan de mensen en mooie momentenin Nederland die ik toch zo erg mis:'(

Mn favoriete muziek als ik door de straten van SunnyBeach fiets:
Moss - I Apologize
Son's of Sylvia - Love left to lose
Tim Knol - Sounds Familiar
Marco & Guus - Schouder aan schouder
Guus Meeuwis - Dat komt door jou
Milow - Canada
Jay-Z - Forever Young (gedachten aan Giel)
en alles van mn favorieten Colbie Caillat en Coldplay

Ik heb helaas geen tijd om iedereen persoonlijk te bellen/smsen (heel duur + slechts 40 euro pmbeltegoed op mn Bulgaarse mobiel...als we hier overheen gaan kan ik, zoals afgelopen dagen, niet meerbellen met gasten...) iedereen persoonlijk mailen en hyven kost ook veel tijd die ik helaas niet heb. Excuus hiervoor! Hou me alsjeblieft wél op de hoogte van alles wat er gebeurd, ik lees alles en de gedachte aan jullie houden me op de been!

Salut vanuit SunnyBeach

Rinie

Hey Robje, je bent goed bezig man en volgens mij heb je er nog lol in ook. Volgens mij wist je zelf niet eens dat je dat in je had. Dat moet een heel goed gevoel geven. Keep up hte good work. Jij komt er wel. Vel plezier en succes gewenst vanuit Spike City.

Petey

Ha Bro!
Goed om weer eens van je te lezen. Mooie avonturen, wist niet dat je zo goed was in onderhandelen trouwens ;-)
Hoe dan ook; het is hier nog steeds/alweer enorm warm. Vandaag raken we de 32graden aan in de stad. Als echte nederlander ga je dan klagen dat het te warm is (zeker als je op kantoor moet zitten en je niet in je korte broek met teenslippers kan aan komen zetten). Afgelopen weekend was enorm relaxed. Samen met Thijs - als Taipé zijnde - op een vrijgezellenfeest met een 9-tal vrouwen - gespeeld, en zondag nog maar eens dunnetjes over gedaan in het park met een groepje mensen die we in het park ter plekke hebben leren kennen. Echt super mooi :-) (filmpje staat op facebook). 2 weken geleden in London geweest, was ook super. Je ziet de foto's wel als ik (en jij) terug ben van Sziget.
Op werk gaat het niet zo lekker. Ons project (Renovatie Oostlijn) is wat negatief in het nieuws
(zie de link) zowel in de lokale media alsook in de landelijke (waar we slechts een 'klein' item zijn) wordt onze dienst op de hak genomen. Het maakt de sfeer op het werk er niet beter op...
In ieder geval veel plezier nog daarzo :-)
cheers,

your brother

Levi

Dude!

Zeer fijn verhaal weer. :) Het begint er steeds meer op te lijken dat deze hele trip en ervaring je meer zal gaan opleveren in de toekomst. In aanraking komen met DJ's, jij en je radio experience... Dat zijn wat connecties op den duur Rob! Daar moet wat mee gedaan worden als je terug bent in NL. :D

Maar goed, poep in de lift! ^^ WTF moment van de dag denk. :P

Het ga je goed daar, geniet er zoveel mogelijk van!

Dudeson,