De week van...
De administratie was weer op orde vandaag, rest van de dag vertrekinfo opgehangen (in de 3 accomodaties die Kim en ik onderonze hoede hebben), heerlijk gechilled, vanavond cocktailnight en morgen begint weer de week van de vele aankomsten, net als afgelopen week. Ik mocht vanmorgen 18.000 Leva (9000 euro) afstorten, dat is een leuke stapel als je voornamelijk briefjes van 20 en 10 krijgt.
De Dutchnight gister was weer erg geslaagd, t word met de week gezelliger met DJ Danny G in het DJ-hok!
Augustus is aangebroken, het eind komt in zicht. Rond halfAugustus zal het hier rap rustiger worden, 19 augustus zal Britthier als eerste klaar zijn. Mijn voorlopige vertrekdatum staat op de 23e. De tijd vliegt, het is hier ook zoo gezellig! Ik verlang wel weer erg terug naar de mensen thuis, Hollands/goed eten. M'n fitness en voetbal verlang ik ook enorm naar.
Over voetbal gesproken...gister in de hitte (om 16.00 uur) een potje gevoetbald op een luxe kunstgrasveld (bij het voetbalstadion van Slantchev Bryag) aan het begin van SunnyBeach samen met collega's Reinier, Michael en Riemer. Ons team werd aangevuld door de manager vandiscotheek Iceberg (Kieren) en een medewerker van hem. Onze opponent in de brandende zon was het barpersoneel van de Hollandse barren SLAM!Cafe, Flying Dutchman en Heineken House onder aanvoering van eigenaar Igor en manager Casper. Met Kieren en Riemer in je team kun je niet verliezen. Kieren, de medogenloze Ier, zorgde ervoor dat 'niemand' in mijn buurt kwam en Riemer heeft zn klasse getoond door 8 keer te scoren en 2 assists te geven:10-5.
Verder donderdagnacht zo'n 4 uur op een vertraagd vliegtuig mogen wachten, erg gezellig dus op het vliegvelden de bus lag ook niet zoals mn bedje.
Verder was het het weekje zonder camera, ik ga zo denk toch maar even in de shopping mall kijken of ze hier nog een leuk camera'tje voor me hebben liggen.
Alberto Stegeman (presentator van het tv-programma 'Red mn vakantie') is van de week met zn filmploeggeland dus het zou zomaar kunnen dat ie eerdaags opduikt voor mij of een van mn collega's en dat we dus na de zomer kunnen smullen van een SunnyBeach reportage!
Verder heb ik weinig nieuws, het feesten gaat hier gewoon door (ik drink eigenlijk alleen goed mee op de Dutchnight aangezien ik beetje 'feest-moe' ben). Gasten komen en gaan, ik krijg nog altijd elke kroegentocht de vraag 'wat de volgende kroeg is' en waar we eindigen ende zon schijnt ook nog vaak..
We zitten alweer in Augustus, nogmaals de tijd vliegt!
Hoe is het met iedereen in Nederland? Ik hoor graag een update per persoon!:$
Heyyy Robbie Ronald....
Prima verhalen, ouwe. Genieten zeg.
Goed om te horen dat je het zo naar je zin hebt daar. 3 jaar terug was het daar ook niet vervelend om te zijn...:D
Hier in NL is het weer wisselvallig en beginnen we morgen met de eerste training voor het nieuwe voetbalseizoen.
Overigens als je een vrij middagje/avondje hebt: even een coach van het jaartje invullen...
Moet je ook met al die activiteiten steeds mee?
Wel lachen dat je een aantal dingen mag presenteren nu. Wel even zorgen dat je nog even op tmf komt...
Rob, geniet er nog even paar weekjes van.
Loeten
Hey Rob,
Wat is dat nou? Het feestbeest moe van het feesten? Ik begrijp het wel hoor. Op een gegeven moment wil je ook wel weer eens wat anders. Maar jouw verhaal zo te lezen, is dit toch wel iets dat voor herhaling vatbaar is. Bij ons gaat alles zo een beetje z'n gangetje. Het is gelukkig al weer wat minder warm, want zo bloedheet is ook niet alles. We moeten wat te klagen hebben toch? Nog veel plezier de komende weken. Thuis kan je wel weer een beetje op verhaal komen.
Robbie, geweldig om die verhalen van je te lezen. Het moet een fantastische ervaring zijn, zo alles bij elkaar. Maak er nog een leuke paar weken van en we zien elkaar eind augustus weer.
Groeten Peter
Robbie, ouwe struifvogel
top man om je prachtige verhalen te lezen. wat een gekkehuis. Ik heb het de afgelopen tijd erg druk gehad met werk pannekoeken bakken en andere klussende tijd vloog echt voorbij. het komt er jammer genoeg niet van om naar sunnybeach vliegen maar ik hoop je wel weer snel te zien. hou hem stijf, heb je nog niet veel horen reppen oven de vrouwen die je gevangen hebt maar dat hoor ik later wel. groetjes uit het af en toe zonnige Alkmaar.
Robbie Dude!
Leuk verhaal weer man. Zo te horen ben je nog steeds druk in de weer met al die gasten daar. Zoals je vertelt klinkt het ook echt gezellig daar in het Dj-hok, kan me wel zoiets voorstellen. :D En Dutchnights zijn nooit verkeerd dat weet ik nog wel van Chersonissos. :p
Houd je taai ouwe! Geniet van je verblijf daar en nog veel plezier met je collega's. Levi gaat over 20 min aan zijn 2e officiële rijles beginnen. Het gaat al redelijk goed!
Ayo ayo ayo!
Hoi neef, ik heb vakantie en eindelijk even tijd om achter de computer te kruipen! Ik hoor dat je het erg druk hebt! Nou da's goed voor jonge mensen toch?
Verder is het een fantastische ervaring volgens mij. Lieve groeten van uit een zonnig Koedijk van ons en van je oom Erik! We hebben vanmiddag samen de administratie van hem doorgenomen! XXX
Hallo Rob,
Leuk om je belevenissen en ervaringen te lezen. Dat je het feesten moe wordt kan ik mij voorstellen. Elke keer die kroegentocht en op een gegeven moment heb je het wel gezien.
Geniet maar lekker samen met je collega's. Hier in Kaaskoppenstad gaat alles zijn gang en ook over het weer mogen we niet klagen.
Bij rtvA starten we in het weekend van 20 augustus weer met Sportcafé en Tour en de 22e met Sportlive als voorbereiding op het nieuwe seizoen.
We hopen je snel weer in actie te zien met de microfoon, want het is op de radio wel wat saai zo zonder jou.
Joop